Weergave Paneel

Met Afspraak-Maker kunt u het uiterlijk van uw front-end boekingspaneel aanpassen in de kleuren die bij uw bedrijf passen. Er zijn zeven stijlen beschikbaar: Standaard, Brown, Red, Green, Blue, Purple en Pink. U kunt een van deze stijlen kiezen of zelf een nieuw sjabloon maken. Kies simpelweg de gewenste stijl en klik op de knop KIEZEN om het uiterlijk van het paneel te veranderen.

Afspraak-Maker Weergave Online Afsprakensysteem

Als u een stijl nodig hebt die niet beschikbaar is, klik dan op het vak ‘Nieuwe stijl maken’ om een unieke stijl toe te voegen.

In het popup-scherm ziet u de standaard kleuren. Geef eerst een naam aan de stijl en pas de juiste kleuren aan. Naarmate de kleuren veranderen, kunt u visueel zien hoe het paneel er aan de rechterkant uitziet, zodat u de gewenste stijl op een zeer comfortabele manier kunt maken.

Zodra u de kleuren hebt ingesteld, kunt u een stijl maken door op de OPSLAAN-knop te klikken. Vervolgens kunt u de stijl in de lijst vinden en op de knop KIEZEN klikken.

U kunt ook op die stijl in de lijst klikken om stijlen te bewerken.

Om een stijl te verwijderen, zoekt u de stijl in de lijst en klikt u erop. Klik in het bewerkingspaneel op de VERWIJDEREN-knop onderaan om de stijl te verwijderen. De actieve stijl kan niet worden verwijderd, dus verander eerst de stijl en probeer het dan opnieuw te verwijderen.