Prijzen

Bekijk onze abonnementen

Onze dienst is beschikbaar in verschillende abonnementen, zodat u altijd het abonnement kunt kiezen dat het beste bij uw behoeften past. We bieden abonnementen aan voor individuen, kleine bedrijven en grote organisaties. Elk abonnement heeft zijn eigen prijs, gebaseerd op het aantal gebruikers en de features die u wilt gebruiken.

Onze prijzen zijn zeer competitief en we bieden een aantal verschillende betalingsmogelijkheden, zodat u altijd kunt betalen op een manier die voor u het meest geschikt is. We bieden ook een gratis proefperiode van 14 dagen aan, zodat u onze dienst kunt uitproberen voordat u beslist welk abonnement het beste bij u past.

Onze dienst is zeer gebruiksvriendelijk en biedt vele handige features, zoals automatische herinneringen voor afspraken, een persoonlijke agenda en de mogelijkheid om afspraken te plannen via uw eigen website pagina. Daarnaast bieden we ook uitstekende klantenservice en support, zodat u altijd snel en gemakkelijk geholpen kunt worden.

Als u opzoek bent naar een betrouwbare en betaalbare oplossing voor het plannen van afspraken, dan is Afspraak-Maker de ideale keuze. Bekijk onze abonnementen en prijzen op onze website en begint vandaag nog met het vereenvoudigen van u afsprakenbeheer!

Meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact op!

Verdere ondersteuning nodig?

Nadat u uw abonnementsvorm heeft uitgekozen kunt u in het portaal uw bedrijf volledig naar wens instellen! Wij adviseren u hiervoor de Documentatie-pagine te raadplegen. Hierin worden alle functionaliteiten van Afspraak-Maker uitgelegd en ziet u hoe u deze zaken zelf kunt implementeren in uw eigen omgeving.

Heeft u liever ondersteuning in dit proces? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Ons team staat dan klaar om u verder te helpen. Zie onderstaand overzicht voor meer informatie.